Uitslagen 2022

De vierde editie van de Omloop der Zevenheuvelen was een groot succes. Namens de organisatie willen we alle deelnemers, vrijwilligers en andere stakeholders bedanken voor hun bijdrage. Hieronder staan de uitslagen van de diverse koersen die zijn gestart op 9 juli 2022. 

Klik hier voor de uitslag van de U23 road series

Klik hier voor de uitslag van de recreantenkoers

Klik hier voor de uitslag van de WCS

Steun het goede doel: ROAd4Energy!

De Omloop der Zevenheuvelen kent evenals afgelopen edities weer een prachtig goed doel. Stichting ROAd4Energy zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen.

ROAd4energy is een stichting die zich inzet voor het inzamelen van financiële middelen ter bestrijding van energiestofwisselingziekte. Deze stichting is een initiatief van de ouders en vrienden, van RObbe Alsemgeest (3 jaar). Geraakt door het ziekteproces en het overlijden van Robbe, willen zij zich inzetten voor de strijd tegen energiestofwisselingsziekte. “Deze ziekte moet zo snel mogelijk de wereld uit! Dat je te horen krijgt dat je een ziek kind hebt is erg, maar dat je dan ook nog de mededeling krijgt dat er helemaal niets aan gedaan kan worden is onmenselijk….”