Village Arrivée

Al sinds de eerste editie kent de Omloop der Zevenheuvelen een combinatie van wedstrijden en een toertocht; de twee komen samen op één centraal punt voor elke renner en toeschouwer: het Village Arrivée.

Het Village Arrivée is een plek waar mensen elkaar ontmoeten maar ook een hapje eten en een drankje doen. Uiteraard is er ook muziek en kun je optimaal genieten van een aantal prachtige wielerwedstrijden, voorzien van live wedstrijdcommentaar.

Op het Village Arrivée staan verschillende lokale ondernemers die je van een hapje en een drankje voorzien, zodat jij volledig voorzien van de koers kunt genieten. De toertocht van de Omloop der Zevenheuvelen komt binnen in het Village Arrivée, dus in de middag zal het gezellig druk zijn.

Dit jaar verwelkomen we oud-beroepsrenner Rick Flens met zijn zelfgebouwde horecastands van De Waterdrager.cc bij de Omloop der Zevenheuvelen.

Met Café de Waterdrager, Crêpes des Coureurs en een koffiebar tillen we de horeca naar een hoger (wieler)niveau op het Village Arrivée.

‘De Patatgeneratie’ vult het horeca aanbod aan met friet, diverse broodjes en snacks om het de deelnemers aan niets te laten ontbreken.

Consumptiemunten

Alle deelnemers aan de toertocht en koers ontvangen bij de start een ‘Omloop der Zevenheuvelen-consumptiemunt’. Tijdens ons evenement kan men op het Village Arrivée met deze consumptiemunten afrekenen. Elke consumptiemunt representeert een waarde van €2,75, welke als korting geldt.

Parkeren

Bezoekers en deelnemers worden verzocht te parkeren op het parkeerterrein van het Afrika Museum, dat een groot aantal parkeerplaatsen beschikbaar heeft gesteld voor het evenement. Uw auto staat hier gratis de hele dag bewaakt geparkeerd op loopafstand van het parcours.

De start van toertocht en wedstrijden is gelegen op het terrein van het Afrika Museum, de finish van beide onderdelen ligt iets verderop aan de Van Randwijckweg.