Vrijwilligers

Om dit mooie evenement mogelijk te maken zijn er veel vrijwilligers nodig. Als vrijwilliger van de Omloop der Zevenheuvelen ben je het gezicht van de organisatie en werk je samen met de organisatie aan een succesvol evenement waarmee we de schitterende wieleromgeving van Nijmegen en Berg en Dal op de kaart zetten.

Als vrijwilliger van de Omloop der Zevenheuvelen ontvang je een vrijwilligersshirt dat je mag houden en zul je een lunchpakketje met eten en drinken meekrijgen. De woensdag na De Omloop (woensdag 10 juli 2024) ben je uitgenodigd voor de medewerkers-BBQ.

Mogelijke taken als vrijwilliger:

  • Verkeer regelen

Tijdens het evenement hebben we een flink aantal verkeersregelaars nodig om de koers in goede (en veilige!) banen te leiden. In aanloop naar het evenement volg je een korte online opleiding waarbij je middels een test jezelf bevoegt om op 6 en/of 7 juli ons parcours verkeersvrij te houden – een essentiële taak voor ons evenement.

  • Uitpijlen toertocht

Op zaterdag 6 juli gaan we de routes van onze toertocht uitpijlen (ook wel bewegwijzeren). Elke kruising moet namelijk worden voorzien van een pijl, die we bevestigen met tie wraps. Zondagmiddag, na de laatste toertochtdeelnemer, moeten alle pijlen weer worden opgehaald.

  • Opbouwen en afbreken parcours en Village Arrivée

’s Ochtends vroeg zijn er al veel vrijwilligers nodig om samen met onze coördinatoren het parcours, de start- en finishlocatie en het Village Arrivée op te bouwen. Na afloop van het evenement moet alles uiteraard ook weer afgebroken worden. Deze taak is goed te combineren met eigen deelname aan de recreantenkoers of de toertocht.

  • Bemannen inschrijftafels/muntverkoop

Achter de inschrijftafels ben je voor veel deelnemers het gezicht van onze organisatie. De deelnemers van de verschillende onderdelen komen naar de inschrijftafel om hun rugnummer of stuurbordje op te halen. Ook hebben we als organisatie een stand op het Village Arrivée waar munten en wielershirts worden verkocht.

  • Mediaproductie

Het zou natuurlijk leuk zijn als we veel foto’s en video’s overhouden aan ons evenement. Dat is leuk voor de deelnemers, maar ook handig om een aftermovie of promotievideo voor volgend jaar te maken. Indien je over een goede camera beschikt, kunt je dat aangeven in onderstaand formulier. Wie weet doen we een beroep op je fotografie- en/of video-skills!

Enthousiast geworden?

Mogen we op jouw hulp rekenen tijdens de organisatie van de Omloop der Zevenheuvelen? Super! Door onderstaand formulier in te vullen schrijf je je in als vrijwilliger.

Voor meer informatie over alle vrijwilligerstaken, voorkeuren en andere zaken omtrent medewerkers kun je contact opnemen met Menno via  vrijwilligers@omloopderzevenheuvelen.nl.

Meld je aan als vrijwilliger voor Od7H 2024