Een wielerevenement organiseren doe je niet alleen, daar heb je de hulp van een sterk netwerk voor nodig. Onze sponsoren zijn belangrijke partners, en zonder hun inzet zou de Omloop der Zevenheuvelen niet mogelijk zijn. Benieuwd welke partijen de Omloop steunen? 

 

Hoofdsponsor Wedstrijd: Otherside Software

Met onze software op het gebied van bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid gaan wij steeds opnieuw op zoek naar toegevoegde waarde voor onze klanten en partners.

https://www.othersideatwork.nl

 

Hoofdsponsor Toertocht: Fakro

We streven ernaar om comfort in daglicht bereikbaar te maken voor huishoudens wereldwijd. We doen dit door producten te leveren die voorzien zijn van een hoge kwaliteit gecombineerd met unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen. Het productaanbod bestaat uit dakramen, lichtkoepels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen en aanverwante producten.

http://www.fakro.nl

 

 

Gemeente Berg en Dal

De gemeente steunt de Omloop der Zevenheuvelen en hoopt dat het evenement onder andere kan zorgen voor meer fietstoerisme in de regio. 

https://www.bergendal.nl/

 

Provincie Gelderland

De komende jaren versterken we het Gelderse sportklimaat door in te zetten op sportevenementen, open sportverenigingen en vitale sportparken, goede routenetwerken, sportieve buitenruimte, talentontwikkeling en innovatie op het gebied van sport, voeding en gezondheid.

https://www.gelderland.nl/sport

 

Loendersloot Groep Verkeer&Meer

Loendersloot Groep geeft advies over verkeer en meer. Met onze brede expertise op het gebied van verkeer, vervoer, ruimte en mobiliteit kunnen wij overheden en bedrijven optimaal adviseren en ontzorgen.

http://www.loenderslootgroep.nl

 

Ketelwoud

Met een passie voor fietsen is Edward Troost, Ketelwoud, epicenter for cycling begonnen. Geboren en getogen in de regio is geen bospad of mooie landweg van het Ketelwoud gebied hem vreemd. 

https://www.ketelwoud.nl/

 

Giant Store Milsbeek

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld.

https://www.giant-bicycles.com/nl/store/milsbeek

 

Rabobank Rijk van Nijmegen

Rabobank Rijk van Nijmegen is een maatschappelijk betrokken bank. Een deel van onze winst investeren we daarom in de lokale samenleving. Dat doen we o.a. via ons Coöperatiefonds waarmee we initiatieven financieel ondersteunen die het sociale, maatschappelijke en culturele leven in de lokale gemeenschap versterken en verbeteren.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rijk-van-nijmegen/

 

Opel Mulders

Mulders Autobedrijf staat al ruim 80 jaar voor kwaliteit en vertrouwen. U merkt dat vooral aan de uitstekende auto's en aan onze goede service. We zijn trots op onze auto's, onze medewerkers en ons bedrijf.
En dat merkt u als klant. Wij zijn u graag van dienst met de verkoop van nieuwe en gebruikte Opels. Uiteraard bent u ook voor het onderhoud en/of reparatie aan uw Opel van harte welkom.

https://www.mulders-opel.nl

 

Van Schie Advocaten

Van Schie advocaten is een professioneel en veelzijdig advocatenkantoor, gevestigd aan de Berg en Dalseweg te Nijmegen. Ons kantoor bestaat sinds 1982 en is voortgekomen uit de sociale advocatuur.

https://vanschieadvocaten.nl

 

Fontein

Fontein Makelaardij, uw persoonlijke NVM-makelaar van de regio Nijmegen. Sinds de start op 1 november 2006 staat persoonlijke aandacht nog steeds hoog in het vaandel. Fontein Makelaardij is uw makelaar voor de verkoopaankooptaxatie en hypotheek van uw woning.

https://www.fonteinmakelaardij.nl

 

Remondis

U kunt bij REMONDIS Nederland terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Waar nodig bundelen we onze brede kennis, ervaring en middelen zodat u volledig wordt ontzorgd. 

http://www.remondisnederland.nl/nl/home/

 

AH XL St. Jacobslaan Nijmegen

AH XL is een inspiratiebron voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Wandel met je karretje of mandje langs het grote versplein midden in de winkel, met volop keuze in groenten en fruit, vlees, (véél) vis, vers gebakken brood en een deli/kaas-afdeling met genoeg speciale lekkernijen voor iedereen.

https://www.ah.nl/winkel/albert-heijn/nijmegen/st.-jacobslaan/1514

 

Ox-Max Sportevenementen-shop

Alle benodigdheden om een succesvol sportevenement te organiseren onder één dak. Van startnummer tot veiligheidsspeld, maar ook geluidsinstallaties, horeca bakfietsen, routepijlen, afzetlint en (truss)bogen.

https://www.sportevenementen-shop.nl

 

Afrika Museum

Het Afrika Museum is een museum over mensen, gevestigd in de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Berg en Dal (bij Nijmegen). Het museum heeft een binnen- én een buitenmuseum. In het binnenmuseum zijn er traditionele Afrikaanse objecten te bewonderen als ook een grote collectie hedendaagse Afrikaanse kunst. Deze objecten vertellen veel over de gebruiken en gewoonten in de verschillende Afrikaanse landen en over de Afrikaanse diaspora.

https://www.afrikamuseum.nl

 

 

 

 

Deel dit bericht