Wielrenners die willen deelnemen aan de wedstrijd voor amateurs en sportklasserenners moeten er heel snel bij zijn! Het maximale aantal inschrijvingen voor dit onderdeel komt heel snel dichterbij. Reeds 100 van de 150 beschikbare plaatsen is al definitief ingevuld.

Amateurs en sportklasserenners schrijven zich, net als de junioren en elite/beloften in via de website van de KNWU. Op die website hebben nu al meer dan 100 wielrenners in het bezit van een amateur- of sportklasselicentie zich aangemeld. Momenteel zijn er exact 100 deelnemers door de organisatie defintief toegevoegd aan de startlijst. Inschrijvingen woren geaccepteerd op volgorde van aanmelding. Wie reeds definitief als deelnemers is opgenomen, heeft een bevestigingsmail ontvangen van de KNWU en is terug te vinden op de voorlopige deelnemerslijst op de website van de KWNU.

De organisatie behoudt zich in elke categorie het recht voor 7 wildcards uit te delen aan lokale favorieten die er niet in slaagden zich bij de eerste 150 deelnemers aan te melden.

Gezien de grote vraag naar startplaatsen, wil de organisatie alle reeds ingeschreven deelnemers op het hart drukken zich tijdig weer uit te (laten) schrijven indien men toch niet deel kan/wil nemen. Op die manier kan het deelnemersveld weer tot 150 worden aangevuld met mensen die graag nog mee willen doen, indien de maximale capacitiet reeds bereikt was.

Deel dit bericht