Dagen
Uren
Minuten

Beste fietsliefhebber!

Komende zondag is het zover – de toertocht van Omloop der Zevenheuvelen! Hopelijk heb je er net zoveel zin in als wij! Zoals beloofd bieden we je ‘een dag onbezorgd fietsplezier’. Hieronder geven we je meer informatie over het evenement.

Aanmelden

Jouw heerlijke fietsdag start bij het Afrika Museum (Postweg 6, 6571 CS, Berg en Dal). Daar kun je eventueel ook parkeren. De inschrijftafels openen om 07:30 en bevinden zich aan de achterzijde van het museum. Hier kun je jouw rugnummer en consumptiemuntje ophalen. Kies voor de tent ‘voorinschrijvingen’ en houd alvast je barcode, die je via de NTFU (Fietssport) per mail hebt gekregen, bij de hand. Zo zorgen we ervoor dat je snel van start kan!

Starten

Na het ontvangen en opspelden van je rugnummer, is het tijd om van start te gaan. Aan de voorzijde van het Afrika Museum bevindt zich de officiële startboog. Tussen 08:00 en 09:30 is daar de officiële start. Direct vanaf de start zijn alledrie de toertochtafstanden met pijlen te volgen. Gebruik je liever een GPX-bestand om te navigeren? Die kun je via de knop hieronder downloaden.

Betere benen dan verwacht of valt de klimvorm toch tegen? Geen zorgen! Op de dag zelf of gedurende de tocht kan er nog van afstand gewisseld worden, dit hoef je niet aan ons door te geven.

Tussenstops

Op alle drie de routes is een drietal verzorgingsposten te vinden onderweg. Oud-beroepsrenner Rick Flens is met zijn pop-up wielercafé bij de start aanwezig om je van koffie te voorzien. Ook staat er bij de start een eerste verzorgingspost waar je nog snel wat proviand voor onderweg kunt pakken. Zo kun je goed geconcentreerd en vol energie op pad. 

Onderweg kom je meerdere tussenstops tegen waar je even naar de wc kan, je bidons kan bijvullen en nog wat kan eten. De tweede post ligt voor alle routes halverwege de rit, bij de Leurse Hof in Leur. Op driekwart van de route volgt de derde post bij het Bastion in Lent. Vergeet niet om daar nog wat te eten, om te zorgen dat je met voldoende energie de zware finale tegemoet gaat.

Wist je dat...
...er een bidonton aanwezig is bij de Village Arrivée waar je oude bidons kan inleveren? De oude bidons worden gerecycled tot duurzame nieuwe producten.
Wist je dat...
...je bij de start een consumptiemuntje van ons krijgt? Deze kun je besteden bij het Village Arrivée. Ook is er de mogelijkheid om muntjes bij te kopen
Wist je dat...
...we Nijmeegs nieuwste fietsenmaker bereid hebben gevonden om alle deelnemers bij te staan bij kleine technische mankementen? BikeYard staat bij de start én bij de tweede verzorgingspost voor je klaar.
Wist je dat...
Ons evenement Pin Only is?
Vorige slide
Volgende slide

Village Arrivée

We nodigen je van harte uit om na je finish onder genot van een hapje of drankje een kijkje te nemen in ons Village Arrivée aan de Van Randwijckweg. Er zijn verschillende foodtrucks aanwezig, een groot scherm om de Tour de France te kijken en daarnaast kun je ook nog de doorkomsten zien van de verschillende wedstrijden die op dezelfde dag plaatsvinden. Zien we je daar?

Vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Stel ze ons via de mail aan inschrijvingen@omloopderzevenheuvelen.nl.

De weersvoorspellingen voor komende weekend zien er goed uit. Wij hebben er in ieder geval zin in, hopelijk jij ook. Tot zondag!

Met sportieve groet,

Team Omloop der Zevenheuvelen

Routekaart

Download hier de GPX-bestanden van de routes.