Inschrijving recreantenkoers opent 19 mei!
In 2024 krijgen lokale helden opnieuw de kans om zich uit te leven op ons unieke parcours tijdens de recreantenkoers. Een unieke mogelijkheid om zonder wedstrijdlicentie toch een keer onder begeleiding van een hoop motards over een afgezette Zevenheuvelenweg te schitteren. Na de recreanten zal er nog een clubcompetitie mannen worden verreden. 

De inschrijving voor de recreantenkoers opent aanstaande zondag 19 mei om 08:00. Er zijn maar 150 startplekken beschikbaar. Wil je zeker zijn van deelname? Zorg dat je er dan op tijd bij bent! Je kan je inschrijven via de website van de KNWU. Voor deelname aan de recreantenkoers heb je alleen een (dag-)startlicentie nodig. Verdere informatie over de wedstrijd kan je vinden op onze site.

Stond je vorig jaar ingeschreven bij de recreantenkoers? Helaas hebben wij die vorig jaar last minute moeten afgelasten vanwege hevig onweer met code oranje. Per mail hebben wij contact met je opgenomen voor compensatie bij de editie van 2024. We hopen je op 7 juli weer aan de start te zien van de Omloop der Zevenheuvelen!

AGU Topcompetitie vrouwen & AGU Clubcompetitie mannen
Vrouwenwedstrijd terug van weggeweest! Na het succes van de U23 Road Series bij de mannen de afgelopen 2 jaar, geven we dit jaar de ruimte aan vrouwelijke rensters uit de regio om zich met de (sub)top van het dameswielrennen te mengen tijdens de AGU Topcompetitie. Daarnaast zal er nog een clubcompetitie mannen worden verreden. Klik hier voor de volledige aankondiging van deze twee wedstrijden.

 

Deel dit bericht