Wielerliefhebbers die op zaterdag 9 juli willen deelnemen aan de Omloop der Zevenheuvelen, kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de toertocht via de website van de organisatie. Na twee jaar geen Omloop, pakken we onze vertrouwde formule weer op: een breed wielerevenement bestaande uit een toertocht én wedstrijden op dezelfde dag, samenkomend in het sfeervolle start-finishgebied, door de organisatie omgedoopt tot ‘Village Arrivée’.

Naast de drie bekende toerafstanden van 80, 110 en 140 kilometer op de weg, zal er deze editie ook een graveltoertocht zijn van 80 km door de prachtige landschappen in en rond het Rijk van Nijmegen.

FAKRO’s Mooiste

Voor de FAKRO’s Mooiste toertocht hoopt de organisatie op meer dan 1.000 deelnemers. “Hoe meer wielerliefhebbers we kunnen laten zien hoe geweldig je in deze omgeving kunt fietsen, hoe beter”, aldus de organisatie, “samen met FAKRO Nederland, hoofdsponsor van de toertocht, hebben we onze ambitie dit jaar op een ruime duizend toerdeelnemers gesteld.”

Zoals eerder vermeld is er voor de wedstrijdonderdelen is er beperkter plaats. De eerste 150 inschrijvers per wedstrijd zijn zeker van een startbewijs. Daarna wordt er een reservelijst aangelegd om afmeldingen op te kunnen vangen.

Goede doel: Energy4All

Evenals vorig jaar zet de Omloop der Zevenheuvelen zich ook dit jaar weer in voor het goede doel. Naast een bedrag vanuit de organisatie, kunnen deelnemers bij aanmelding aangeven of en hoeveel zij willen bijdragen aan het goede doel van dit jaar: Energy4All. Een stichting die zich inzet om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen. “We hebben vorig jaar gemerkt dat er extra energie vrijkomt bij de organisatie van een evenement als die gekoppeld is aan een goed doel. Met Energy4All hebben we opnieuw een prachtig doel gevonden om ons voor in te zetten”.

Inschrijven kan sinds vandaag via www.omloopderzevenheuvelen.nl/toertocht.

Deel dit bericht