Na een afwezigheid van twee jaar wordt komende zomer eindelijk de vierde editie van de Omloop der Zevenheuvelen georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 9 juli 2022 op een prachtig parcours gelegen in en rondom gemeente Berg en Dal.

Naast de recreantenkoers hebben we dit jaar ook twee andere wedstrijden op het programma staan. Zo krijgt de Omloop voor het eerst een vrouwenkoers met Nederlands beste clubrenners aan de start en maken we onderdeel uit van het programma van de ‘U23 Road Series’ bij de mannen. Verder keren ook het Village Arrivé en FAKRO’s Mooiste toertocht terug bij de vierde editie.

Inschrijven

De inschrijving voor de recreantenkoers opent komende maandag 14 maart om 08:00. Er zijn maar 145 startplekken beschikbaar. Dus wil je zeker zijn van deelname? Zorg dat je er dan op tijd bij bent!

Je kan je inschrijven via de website van de KNWU, hiervoor heb je alleen een (dag-)startlicentie nodig. Verdere informatie over de wedstrijd kan je vinden op Od7H.nl.

FAKRO’s Mooiste

Doe je het liever wat rustiger aan dit jaar? Dan kun je meedoen aan de toertocht van de Omloop der Zevenheuvelen: FAKRO’s Mooiste. In de omgeving van Berg en Dal zijn drie afwisselende routes uitgezet van 80, 110 en 140 km over de weg.

Rijdt je liever onverhard door het bos? Vanaf dit jaar hebben we ook een gravelroute! Inschrijven voor FAKRO’s Mooiste kan vanaf maandag 21 maart.

We hopen je op 9 juli weer aan de start te zien van de Omloop der Zevenheuvelen!

Deel dit bericht