Tijdens de afgelopen editie van FAKRO’s Mooiste Toertocht bij de Omloop der Zevenheuvelen heeft een keurmeester van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) onze toertocht beoordeeld volgens hun standaardnormen voor een toertocht. De toertocht is getest op onderdelen als communicatie, inschrijving, prijs, route, pauzeplaatsen, ondersteuning en parkeergelegenheid.

Op alle onderdelen scoorde de toertocht goede scores waardoor de NTFU ons beloont met het ‘Extra goed geregeld keurmerk’, dat wij vanaf nu met trots mogen dragen.

Het NTFU-rapport was enthousiast over onze toertocht: “De Omloop der Zevenheuvelen in Berg en Dal op 9 juli 2022 was een goed georganiseerde toertocht. De hellingen van de zeven heuvelen waren een hele uitdaging. Daarnaast ging de tocht door een stuk land van Maas en Waal met een pauzeplaats in Leur. De tweede pauzeplaats was in Lent. Een goede keuze omdat daarna het echte klimwerk moest beginnen. De route was goed uitgezet. Aan de PR was op social media veel aandacht besteed. Waardering ook voor het routekaartje: heel netjes uitgewerkt. De organisatie had met enthousiaste vrijwilligers er alles aan gedaan om er een mooie sportieve fietstocht van te maken. De pauzeplaatsen waren rijkelijk voorzien van lekkernijen en dranken. Zonder meer chapeau en hulde.”

We hopen ook in 2023 weer veel toerders enthousiast te kunnen maken over onze routes, organisatie en verzorging. Zien we jou op zondag 9 juli 2023 aan de start? Schijf je hier in!

Deel dit bericht