Het is nog tot en met morgen, zaterdag 7 juli, 12:00 uur 's middags mogelijk je via onze website in te schrijven voor de toertocht! Inschrijven doe je hier.
Na die tijd is een digitale inschrijving niet meer mogelijk.

Wel is het nog mogelijk jezelf op de ochtend van de toertocht nog aan te melden ter plekke bij onze inschrijftafel. Dit kost echter meer tijd en er moet contant worden afgerekend. Online inschrijving (en betaling) is makkelijker en kost minder tijd. We raden iedereen daarom aan snel nog via de website in te schrijven zo lang het kan, om lange rijen zondag bij de inschrijftafel te voorkomen.

Schrijf je dus direct hier in.

Deelnemers aan de toertocht melden zich zondagmorgen bij de Holturnsche Hof, waar zij gratis kunnen parkeren. Hier zal ook de start plaatsvinden (Zevenheuvelenweg 47a, Berg en Dal).

De inschrijving en de start van de wedstrijdonderdelen is op een andere locatie. Parkeert u daarvoor bij het Afrikamuseum (Postweg 6, Berg en Dal)

Toerder kunnen zondag kiezen welke route zij volgen. Er zijn routes uitgepijld van 60, 80 en 100 kilometer. Meer informatie over de toertocht vind je op deze pagina.

Deel dit bericht