In 2003 richtte Diederik Benders NSWV Mercurius op, de Nijmeegse Studenten Wielervereniging. Later ging hij de club sponsoren met zijn eigen bedrijfje: Medox. Medox, dat later op ging in Empirion (specialist in verzuimsoftware) is vandaag de dag nog steeds terug te vinden op het studententenue.
Nu is het tijd voor de volgende stap. Diederik en zijn collega's van Empirion lanceren het nieuwe label "Otherside Software". Onder die naam stappen zij dit jaar naar voren als sponsor van de eerste editie van de Omloop der Zevenheuvelen. De organisatie is erg blij met de financiële ondersteuning van Otherside Software en hoopt de komende jaren een mooie samenwerking tussen beide partijen te kunnen uitbouwen.

Otherside Software zal zondag 9 juli opvallend aanwezig zijn met gele spandoeken en vlaggen. Daarnaast is de Zevenheuvelenweg, de scherprechter in het parcours gedoopt tot "Otherside Software Zevenheuvelenweg" en draagt de Elite/Beloftenkoers de naam van het softwarebedrijf.

Meer nieuwe sponsoren
De afgelopen weken stapten meer sponsoren op de rijdende trein van onze organisatie. Zo zijn wij verheugd mede te kunnen delen aan ons te hebben verbonden als sponsor: Hezelburcht, Vidacto, PLUS Nico de Witt, en Fietsdiensten.nl. Alle sponsoren zijn terug te zien op onze website, het programmaboekje, langs het parcours en achter het erepodium. Er zullen zondag 9 juli bovendien reclameboodschappen worden verkondigd in het start/finishgebied door onze microfonist Rien van Horik, tussen zijn koersverslag door.

Deel dit bericht