Berg en Dal – De Omloop der Zevenheuvelen gaat een samenwerking aan met FAKRO Nederland. Het Groesbeekse bedrijf, gespecialiseerd in onder andere dakramen, verbindt zich als hoofdsponsor aan de toertocht van het evenement. De toertocht krijgt in 2018 daarmee een upgrade ten opzichte van de eerste editie in 2017.
 
FAKRO's Mooiste Toertocht Samen met enkele wedstrijdcategorieën vormt de toertocht de kern van de Omloop der Zevenheuvelen op zondag 8 juli 2018. Tijdens de eerste editie van het evenement in 2017 werd met zo'n 250 deelnemers al een mooie start gemaakt, maar in 2018 wil de organisatie de toertocht grootser opzetten. Onder de naam FAKRO's Mooiste zal de toertocht ook dit jaar weer met verschillende routes de mooiste uitzichten van de omgeving tonen aan de deelnemers.
 
 
 
 

 
'Zorgeloos organiseren dankzij samenwerking'
Organisator Joost van Wijngaarden is blij met de samenwerking: "Dankzij de financiële ondersteuning van FAKRO Nederland worden wij als organisatie in staat gesteld zorgeloos onze toertocht naar een hoger plan te tillen." Ten opzichte van vorig jaar zal de startlocatie worden gewijzigd, zullen de vernieuwde routes nog strakker worden uitgepijld en krijgt de toertocht een eigen finishstraat. "Dankzij deze eigen finishstraat krijgt elke toertochtdeelnemer een warm onthaal in ons Village Départ, vlakbij de finish van de wedstrijden, zodat deelnemers na het volbrengen van hun toertocht ook nog mooie koers voorgeschoteld krijgen". De organisatie heeft capaciteit voor 500-1000 deelnemers aan de toertocht.
 
Samen de prachtige regio op de kaart zetten De ambities van FAKRO en de Omloop der Zevenheuvelen kwamen vrijwel overeen. "Zo is de samenwerking ook ontstaan", aldus Van Wijngaarden, "net als FAKRO willen wij Nederland laten zien hoe mooi onze regio is. Zij stellen daar de financiële middelen voor beschikbaar en wij de organisatorische mankracht en expertise: een ideale combinatie".
Inschrijvingen voor het evenement openen binnenkort.

Deel dit bericht