Beste wielerliefhebber,

Welkom bij de 4e editie van de Omloop der Zevenheuvelen. Een wielerevenement in het kader van de Nederlandse U23 Road Series en Women Cycling Series, maar tegelijkertijd veel meer dan dat.

‘De Omloop’ is een wielerevenement voor een breed publiek. Niet alleen wordt er op zaterdag 9 juli op het scherpst van de snede gekoerst om de punten in deze twee categoriën, het uitschrijven van een vrouwenkoers is een prachtige primeur voor de Omloop. Daarnaast racen er ook dit jaar weer recreanten zonder wedstrijdlicentie over onze schitterende ronde van ruim vijftien kilometer met veel hoogtemeters.

Verder organiseert de Omloop ook een toertocht: met FAKRO’s Mooiste laten we een breed publiek genieten van de mooiste wegen in het Rijk van Nijmegen. Met drie routes kent deze toertocht een uitdaging voor elk niveau fietser. Bovenal is de Omloop der Zevenheuvelen een wielerevenement dat een breed publiek aan fietsliefhebbers een mooie dag hoopt te laten beleven in de uitdagende heuvels van Berg en Dal. Dankzij deze combinatie van top- en breedtesport is het mogelijk ‘s ochtends met je vrienden een mooie ronde door een prachtige omgeving te fietsen en middags op ons ‘Village Arrivée’ onder het genot van een hapje en een drankje van de spannende koers te genieten, 100% live en recht voor je neus!

Door 7 bestuursleden, 10 coördinatoren en zo’n 130 vrijwilligers is er ontzettend hard gewerkt om deze vierde editie van de Omloop der Zevenheuvelen tot stand te brengen. Laten we er met zijn allen een feest van maken. Samen zetten we Berg en Dal op de wielerkaart van Nederland!

Veel plezier dit weekend!

Namens de organisatie,

Joost van Wijngaarden
Voorzitter Stichting Wielerevenementen Mercurius

Benieuwd naar de voorbeschouwingen van de koersen of het programma van 9 juli? Bekijk hier ons programmaboekje

Deel dit bericht