Word jij onze nieuwe 'Meesterknecht'? Meld je direct hier aan.

Zondag 7 juli zijn er weer vele vrijwilligers nodig om de organisatie van de Omloop der Zevenheuvelen mogelijk te maken. We hebben al de nodige aanmeldingen van trouwe verkeersregelaars binnen, maar zoeken ook nog vrijwilligers voor andere taken.

Het evenement kent een toertocht waar naar schatting zo’n 1.000 toerrijders aan deel zullen nemen en organiseert op dezelfde dag een drietal wedstrijden. De organisatie verwacht ruim 100 vrijwilligers in te moeten zetten om alles te organiseren. Taken waar nog veel vrijwilligers voor nodig zijn, zijn het uitzetten van de toerroutes (op zaterdag), het opbouwen van start- en finishgebied en het wedstrijdparcours, het bemannen van verzorgingsposten van de toertocht, het uitgeven van startbewijzen aan de inschrijftafel en ook nog een aantal verkeersregelaars.

Gewoon een hele gave dag
We zien dat veel vrijwilligers die afgelopen jaren hebben meegeholpen het leuk vinden om weer te komen helpen. Daar zijn we heel blij mee, want dat betekent indirect dat ze vorige jaren een leuke dag hebben gehad. Met onder andere een crewshirt met het predicaat ‘Meesterknecht’, een lekkere lunch, veel persoonlijke aandacht, enthousiaste collega’s en deelnemers en een medewerkersbarbecue op de vrijdag nadien, hebben we een mooi aanbod voor elke vrijwilliger.
Maar je moet het vooral doen omdat het gewoon een hele gave dag is om met zijn allen zo’n mooi evenement te realiseren. Iedereen die meehelpt maakt het evenement net weer een beetje beter georganiseerd en dat waarderen we enorm!

Inschrijven als vrijwilliger doe je hier. Voor vragen over de taken en je aanmelding kun je terecht bij leonie@omloopderzevenheuvelen.nl

Deel dit bericht