Het is de afgelopen dagen hard gegaan met de inschrijvingen voor de wedstrijdcategorie amateurs/sportklasse. De maximale capaciteit van 175 is reeds bereikt.

De 175 gelukkige deelnemers die zich snel genoeg wisten in te schrijven via de website van de KNWU, hebben vanmorgen allemaal een e-mail ontvangen met wat eerste deelnemersinformatie. Er had zich inmiddels ook al een reservelijst van 20 renners gevormd, ook zij kregen vandaag een e-mail met daarin hun plaats in de wachtrij. Voor hen is het nu wachten op deelnemers die zich weer afmelden, zodat de reservelijst kan worden aangesproken.

We onderzoeken momenteel de mogelijkheid om voor amateurs die zo graag mee willen doen, dat ze ook wel bij de elite/beloften zouden willen meerijden, dispensatie aan te vragen.

Inschrijven voor de toertocht, de recreantenkoers of de categorieën junioren en elite/beloften zijn nog niet vol. (Informatie over) inschrijven voor ons evenement vind je hier. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en vol is vol!

Deel dit bericht