De aanmeldingen voor de elite/beloftenkoers blijven binnenstromen. Onlangs schreef ook Kenny Nijssen zich in voor de hoogste wedstrijdcategorie van ons evenement. Nijssen won afgelopen jaar La Marmotte, de prestigieuze GranFondo in de Franse Alpen met daarin o.a. de beklimming van Alpe d'Huez. De 26-jarige Haarlemmer komt uit in de categorie elite namens UW&TC De Volharding.

De Marmotte staat bekend om zijn vele hoogtemeters. Enkel zeer sterke klimmers komen in aanmerking om deze zware 'cyclo' te winnen. De organisatie is dan ook verheugd te zien dat het uitgetekende parcours in de heuvels van Berg en Dal ook bij pure klimspecialisten als Kenny Nijssen aanslaat.

Afgelopen week schreef ook Rens te Stroet, uitkomend op continentaal niveau namens Cycling Team Jo Piels, zich in via de website van de KWNU. Het deelnemersveld bij de elite/beloften krijgt daarmee al flink wat allure.

Op de startlijst stonden al Luuc Bugter (Delta Cycling), afkomstig uit Nijmegen en Robin Wennekes en Kelvin van den Dool (beide Vlasman Cycling Team). Ook lokale renners zullen zondag 9 mei acte de presence geven: Jeroen Janssen, Hans Dilling, Joost van Wijngaarden, David Nordemann (allen Nijmegen), Marcel Wouters (Groesbeek) en Thijs Poelstra (Berg en Dal) staan al op de deelnemerslijst.
Bugter, Dilling, Van Wijngaarden en Poelstra namen afgelopen vrijdag ook al deel aan Rush Hour, het nieuwe profcriterium in Nijmegen.

Deel dit bericht