Het zal een kleine troost zijn voor de Nijmeegse huisarts. Met een astronomische snelheid van 43,5 km/u legde hij op zondag 2 juni het Stravasegment van de Omloop der Zevenheuvelen af, waarmee hij op 7-7-2017 om 7:07 uur houder is van het KOMmetje. Goed voor het laatste paar Sockeloen wielersokken van onze succesvolle actie.

Erik had zondag graag aan de start gestaan van onze amateurkoers, maar een spierscheuring gooide roet in het eten. Na afloop van zijn tiende plaats in La Marmotte van afgelopen zondag ontdekte hij het letstel aan zijn hamstring. Als arts trok hij direct zijn conclusies: tijd voor rust en een streep door deelname aan 'de Omloop'.

het Stipbike Racing Team zal het zondag dus met een mannetje minder moeten doen, maar de oranje-zwarte armada is nog altijd hofleverancier als het gaat om het aantal deelnemers in de wedstrijd voor amateurs/sportklasse.

Na Hans Dilling (KOM), Jelle van de Graaf (loting), Erwin Huzen (7e) en Isabel Burghardt (loting) is Erik Franssen (KOM) de laatste winnaar in deze reeks. De sokken komen jullie kant op!

Deel dit bericht