De organisatie van de Omloop der Zevenheuvelen heeft een strategiewijziging doorgevoerd voor de toertocht. Waar eerder drie goed gevulde arrangementen werden aangeboden, variërend van €25 tot en met €55, wordt nu slechts het kleinste arrangement behouden. Dit arrangement A is bovendien in prijs verlaagd van €25, naar €18.

Daarnaast is er een nóg goedkopere, basic-optie toegevoegd, waarbij toerfietsers voor slechts €12,50 al kunnen deelnemen aan deze toertocht, inclusief twee consumptiemunten t.w.v. €2,50!

De organisatie hoopt met deze koerswijziging een grotere massa toerders aan zich te binden, waarmee het evenement het eerste jaar een groter succes op moet leveren, dan met aanzienlijk minder toerfietsers die een hogere prijs betalen.

Inschrijven voor de toertocht gaat via deze pagina. Op die pagina vind je ook meer info over de toertocht, zoals overzichtskaartjes van de drie routes (60, 80 en 100 km).

De toertocht staat al die tijd al open voor toerfietsers van elk type. Van de snelle toerder, tot de mindervalide fietser op een tandem of ligfiets. Ook ouderen op elektrische fietsen zijn van harte welkom. Voor hen lijkt met name de 60km-route bijzonder geschikt.

Deel dit bericht