Morgen is het dan zover, de zesde editie van de Omloop der Zevenheuvelen! Dit jaar anders dan anders, want de start en finish locatie is verhuisd naar de Kwakkenberg in Nijmegen. Het is tevens de nieuwe locatie voor het Village dArrivée, de plek waar het gehele evenement samenkomt. Dit alles brengt natuurlijk wel een aantal veranderingen met zich mee op het gebied van de mobiliteit. Hierbij dan ook de laatste informatie op dat vlak om morgen niet voor verrassingen te staan.

Allereerst willen wij benadrukken dat de komst per fiets de meest duurzame en praktische keuze is. Dus kom je uit de buurt, laat de auto thuis! Mocht je niet in die gelegenheid zijn dan vind je hieronder informatie met betrekking tot het parkeren van jouw auto. Om voor iedereen een parkeerplaats beschikbaar te houden, zijn de parkeerplaatsen opgedeeld onder de deelnemers van de toertocht en die van de wedstrijden. Kijk hieronder dus even goed wat voor jou geldt.

 

Parkeren toertocht deelnemers

Er is parkeerruimte beschikbaar voor alle deelnemers aan de toertochten op parkeerplaats P7b van het Gymnasion (zie onderstaande afbeelding). U kunt deze (overdekte) parkeerplaats vinden aan de Erasmuslaan, 6525 HP Nijmegen. Er zijn een beperkt aantal laadpalen aanwezig.

In geval deze parkeerplaats vol is, kunt u uitwijken naar parkeerplaats P10 aan de Heyendaalseweg 137, 6525 AJ Nijmegen

Hier kan de hele dag gratis geparkeerd worden en via de aangegeven route fietst u in een kleine 2,5 km naar de inschrijving / start van de tocht.

Klikbare afbeelding

 

Parkeren wedstrijdrenners

Voor de wedstrijdrenners zijn er meerdere parkeerplekken beschikbaar (zie onderstaande afbeelding):

  • Sporthal Ark van Oost, Cipresstraat 154, 6523 HR Nijmegen
  • Erica Terpstra Sportfondsenbad, Kwakkenbergweg 25, 6523 MJ Nijmegen
  • Parkeerplaats Montessori college, Kwakkenbergweg
  • Sportpark Mariënbosch, Orion / T.C. Nijmegen-Quick, Nijmeegsebaan 141-143, 6525 DX Nijmegen
  • NMHC Nijmegen, d’Almarasweg 37, 6525 DW Nijmegen

Hier kan de hele dag gratis geparkeerd worden en via de aangegeven route fietst u in een paar minuten naar de inschrijving / start van de wedstrijd. De ploegwagens voor de Clubcompetitie of Topcompetitie kunnen parkeren op de Louiseweg, zoals aangegeven in de Technische Gids.

Klikbare afbeelding

 

Parkeren vrijwilligers

We hebben voor onze meesterknechten volop parkeerplaatsen voor de fiets en een beperkt aantal parkeerplaatsen voor auto’s (zie onderstaande afbeelding). Probeer dus met de fiets te komen! Onderstaand vind je de plek waar jij je fiets of auto kunt parkeren. Dit is vlakbij de medewerkerstent waarmee het ook voor de verkeersregelaars een prima plek is om te parkeren. Je bent daarna zo weer vertrokken naar je eigen post.

Klikbare afbeelding

 

We gaan er samen een prachtig evenement van maken!

In welke rol je dan ook betrokken bent: zorg dat je zondag 7 juli van dit prachtige wielerevenement komt genieten. Samen met iedereen die dit evenement een warm hart toedraagt maken we er een fantastische dag van!

Deel dit bericht