Donderdag staat de kick-off van de Omloop der Zevenheuvelen op het programma. Een maand voorafgaand aan het evenement blikt de organisatie vooruit op het evenement in het bijzijn van deelnemers, vrijwilligers, wielerfans en andere geïnteresseerden.

Locatie: Cultuurcafé, Mercatorpad 1, Nijmegen
Inloop vanaf 20:00u.
Iedereen is welkom een kijkje te komen nemen!

Presentatie is in handen van KNWU-speaker Rien van Horik. Te gast is mountainbikester Anne Tauber. Zij plaatste zich onlangs voor de Olympische Spelen van Tokio en leek een week later op weg om als eerste Nederlandse mountaibikester een World Cup te gaan winnen, totdat ze materiaalpech kreeg.
Naast een interview met Anne Tauber, zal de organisatie de vernieuwingen binnen het evenement aanstippen en is er een korte wielerquiz. Road4Energy, het goede doel gekoppeld aan deze editie van de Omloop der Zevenheuvelen presenteert zichzelf en de avond zal worden afgesloten met een tafelgesprek over de huidige staat van de Nijmeegse georganiseerde wielersport. Daarvoor schuiven Bas Vroemen (organisator Hel van Groesbeek), Tim van Os (organisator Rush Hour) en Joost van WIjngaarden (organisator Omloop der Zevenheuvelen) aan.

Om 21:30u loopt het programma ten einde en blijft de bar geopend voor een gezellige naborrel.

Deel dit bericht